Takläggare Botkyrka

Din lokala takleverantör

Takläggare

VÄLJ RÄTT TAKLÄGGARE I BOTKYRKA

Att byta ut eller renovera ditt tak kan vara en relativt stor investering, vilket gör att det är extra viktigt att välja rätt takläggare. Vi har dryga lång erfarenhet av tak branschen och hundratals nöjda kunder Sverige runt. Vi kan takläggning och vet hur man undviker fallgroparna och levererar ett förstklassigt resultat inom den utsatta tiden.

Välj mellan tegel, betong plåt och papp för ditt nya tak och få ett tak som är tillverkat med passion och med syfte att klara det svenska klimatet. Vi hjälper dig med allt från att välja material till installation och finish.

Tegeltak - en svensk klassiker

Tegeltaket har blivit något av en standardmodell för de svenska husen. Det är tåligt, anpassar sig efter årstiderna och ger patina och karaktär åt huset. Det behöver dock aningen mer omtanke än ett plåttak och det kan behövas bytas takpannor med jämna mellanrum. Dock är det tryggt och skyddar huset ordentligt mot såväl sol som regn.

Hör gärna av dig direkt till oss om du är intresserad av att veta mer om våra takmaterial och om vilka möjligheter du har med ditt hus. Vi återkommer så snabbt vi har möjlighet med svar eller emd en gratis offert på jobbet.

Låt proffsen lägga ditt nya tak!