Takläggare Botkyrka

Din lokala takleverantör | 072-393 10 95

Takläggare

VÄLJ RÄTT TAKLÄGGARE I BOTKYRKA

Att byta ut eller renovera ditt tak kan vara en relativt stor investering, vilket gör att det är extra viktigt att välja rätt takläggare. Vi har dryga 20 års erfarenhet av branschen och hundratals nöjda kunder Sverige runt. Vi kan takläggning och vet hur man undviker fallgroparna och levererar ett förstklassigt resultat inom den utsatta tiden.

Välj mellan egenproducerad tegel, plåt och stålplåt för ditt nya tak och få ett tak som är tillverkat med passion och med syfte att klara det svenska klimatet. Vi hjälper dig med allt från att välja material till installation och finsih. Vi kan även hjälpa till med säkerhetsprodukter såsom hängrännor och stegar i samband med takläggningen. 

Stålplåttak - det tåliga alternativet för alla typer av hus

Vårt stålplåttak är tillverkat i finsk Jalo-stålplåt och är något av det främsta plåtmaterialet för tak som går att hitta på marknaden. Det är exklusivt framtaget för den skandinaviska marknaden och har en rad vackra designdetaljer som gör att det sticker ut från mängden. Exempelvis är alla skruvar och spikar skyddade och gömda under plåten vilket ger ett sömlöst intryck samt förlänger livslängden på taket. Vi lämnar 50 år teknisk garanti på våra stålplåttak och 20 år kosmetisk garanti. 

Tegeltak - en svensk klassiker

Tegeltaket har blivit något av en standardmodell för de svenska husen. Det är tåligt, anpassar sig efter årstiderna och ger patina och karaktär åt huset. Det behöver dock aningen mer omtanke än ett plåttak och det kan behövas bytas takpannor med jämna mellanrum. Dock är det tryggt och skyddar huset ordentligt mot såväl sol som regn.  

Hör gärna av dig direkt till oss om du är intresserad av att veta mer om våra takmaterial och om vilka möjligheter du har med ditt hus. Vi återkommer så snabbt vi har möjlighet med svar eller emd en gratis offert på jobbet.

Låt proffsen lägga ditt nya tak!